Google AdWords Search / Oglas na Google AdWords mreži za Pretragu

 

Suštinska stvar kod digitalnog marketinga jeste biti na pravom mestu u pravo vreme. Pravo mesto bi se moglo okarakterisati kao odredište na koje Vaši klijenti samostalno dolaze a pravo vreme je momenat kada Vaši potencijalni klijenti pokušavaju da pronađu proizvode ili usluge odnosno da zadovolje svoje trenutne potrebe za određenim informacijama na tom istom mestu.
Ovde kao savršen alat za prikazivanje Vaše ponude baš onome koga ona zanima, koristimo GOOGLE SEARCH oglase odnosno oglase na Google pretraživaču. Ovo je direktan kanal prodaje proizvoda i usluga.

Kako Google Oglasi na pretraživaču funkcionišu:
Primer
Porodica Simić ove godine planira da termoizoluje svoju kuću u Jajincima izradom nove fasade. Dvoume se između stiropora i kamene vune. Gospodin Andrej pokušava da pronađe cene i uporedi ova dve vrste fasade, on odlazi na sajt (pretraživač) google .com i kuca: "fasada od stiropora cena".
Na prvom mestu u rezultatima pretrage je oglas: "Fasade od stiropora - Kompletan materijal".
Gospodin Andrej otvara oglas i odlazi na web stranu firme Helena term gde se informiše o cenama i odlučuje da ih pozove kako bi mu izvršili besplatnu procenu troškova.

Kao što smo videli na datom primeru ukoliko Vaše proizvode i usluge ponudite na pravom mestu u pravo vreme imaćete mogućnost da potencijalnog klijenta pridobijete i ostvarite prodaju.

Ukoliko Vaš biznis podrazumeva ponudu proizvoda ili usluga, pošaljite nam upit a mi ćemo napraviti besplatnu procenu i analizu tržišta kako bi Vam ponudili odgovarajući mesečni budžet koji će Vam obezbediti kvalitetne klijente i prodaju na Google Search pretraživaču.

Google AdWords Display Network / Grafički Baneri na Google Partnerskim Sajtovima

Za razliku od Google Search oglasa na Google pretraživaču, Google Display Mreža omogućava da uz pomoć slikovinih, tekstualnih ili video oglasa privučete pažnju potencijalnih klijenata. Google Display Mreža plasira Vaše oglase na sve Google partnerske sajtove i Youtube. Omogućeno je precizno ciljanje Vaših klijenata na osnovu njihovih interesovanja, navika, demografksih podatka, sajtova koje posećuju, video sadržaja koje gledaju i još mnogo mnogo drugih alata za vrlo usko i precizno ciljanje.

Ovaj kanal digitalnog marketinga se najčešće koristi za građenje Vašeg brenda i njegove prepoznatljivosti ali uz pomoć moćnog alata zvanog Remarketing omogućeno je da Vaše oglase prikazujete samo ljudima koji su već imali neku interakciju ili interesovanje za Vaše proizvode ili usluge.

Kako Oglasi na Google Display Mreži funkcionišu:
Primer
Kao što već znate Porodica Simić ove godine planira da termoizoluje svoju kuću u Jajincima izradom nove fasade. Dvoume se između stiropora i kamene vune i već su izvršili pretragu mogućih rešenja na Google mreži za pretragu. Gospodin Andrej je posetio nekoliko sajtova između ostalog i web stranu firme Helena Term. Helena Term u svom sistemu ima podatak da porodica Simić ima izažena interesovanja za termoizolaciju. Uz pomoć Remarketing kampanje na Google Display Mreži Google Sistem ponovo cilja gospodina Andreja sa promotivnom ponudom za njega gde mu nudi 5% popusta ukoliko kupi kompletan materijal za svoju fasadu.

Gospodin Andrej gleda fudbalsku utakmicu na YouTube zajedno sa svojim sinom, pojavljuje mu se slikovini oglas - baner sa logotipom Helena Term i 5% popusta za fasadu za koju je dobio ponudu i kalkulaciju troškova. On odlučuje da klikne i pogleda njegovu ponudu.

Kao što smo videli na datom primeru Remarketing kampanje na Google Display Mreži su moćan alat za ponovno ciljanje korisnika koji se još uvek nisu odlučili za kupovinu Vaših proizvoda i usluga ali svakako su pokazali interesovanje.

Ukoliko Vaš biznis podrazumeva ponudu proizvoda ili usluga, pošaljite nam upit a mi ćemo napraviti besplatnu procenu i analizu tržišta kako bi Vam ponudili odgovarajući mesečni budžet koji će Vam obezbediti kvalitetne klijente i prodaju preko Google Display Mreže.

Gmail Sponsored Promotions / Promo mailovi

 

Tražite novi način da privučete klijente? Gmail Sponsored Promotions je jedan od  najbojih poslovnih Google kanala, a specijalizovan je za ciljanje korisnika koji goriste Gmail. Zanimljiv podatak je da ih samo u Srbiji ima više od 850.000 hiljada, te domet vaše kampanje može da bude veliki!

Ne samo da možete da dosegnete veliki broj korisnika, nego je i cena niža nego kod ostalih usluga!

Youtube / Grafički ili video Oglas na Youtube mreži

 

Najpopularnia stranica sa video sadržajem na svetu je takođe pod okriljem Google kompanjie, pa vam to pruža mogućnost da se oglašavate i na YouTube kanalu! On vam pruža ekonomičnost kao I cenovnu efikasnost, dok vašem potencijalnom klijetu daje trenutan odgovor na potrebu.
Vaš YouTube oglas platićetee samo ako korisnik pogleda više od 90% ili više od 30 sekindi vide, pa ja tu vaša mogućnost da uz dobru poruku dođete do releventih gledalaca i pretvotire ih u vaše kupce!

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Bandwidth

Support

Price

OSNOVNI PAKET

za male biznis korisnike

analiza vašeg poslovanja

analiza tržišta

izrada strategije

kampanje na google pretrazi

preporuke za optimizaciju sajta

optimizacija kampanja

savetovanje

12.000 rsd

Mesečno

napredni PAKET
za širenje biznisa

analiza vašeg poslovanja

analiza tržišta

izrada strategije

kampanje na google pretrazi + baneri

optimizacija sajta

optimizacija kampanja

savetovanje

20.000 rsd

mesečno

paket po meri

za napredne korisnike

napredna analiza vašeg poslovanja

analiza tržišta +

izrada napredne strategije

prilagođene google kampanje

optimizacija sajta

napredna optimizacija kampanja

napredno savetovanje

PRILAGOĐENA CENA